Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Last night

 Τέσσερις αλήθειες που βίωσα εχτές το βράδυ και πρέπει να τις μάθεις.

1.
Μην πάρεις ποτέ την Πειραιώς με κατεύθυνση από Πειραιά προς Ομόνοια πριν το ύψος της Ιεράς Οδού Σάββατο βράδυ. Το πανικός θα ήταν understatement.Tο γιατί όμως θα το μάθεις στο νούμερο 2.

2.
Ώρα 23.30. Περνώντας έξω από το μαγαζί που τραγουδά Βίσση-Ρουβάς. Ένα μόνο θα σου πω. Όχι, τα μπουζούκια δεν έχουν ξεπεραστεί. Εκτός κι αν υπήρχε ουρά μέχρι το δρόμο γιατί μοίραζαν ευρώ. Το ότι δεν έχουν ξεπεραστεί το συμπληρώνει το γεγονός ότι σχεδόν απέναντι τραγουδάει η Θεοδωρίδου, πιο πριν ο Πλούταρχος και πιο κάτω στο ύψος του Γκάζι μέσα στην Ιερά Oδό η Βανδή. Σε καινούρια μαγαζιά. Και όλα αυτά τα έμαθα εχτές. (Επίσης, πού τα βρίσκουν τα λεφτά για μπουζούκια να μας πουν και μας)

3.
Η χαρά να γνωρίζεις έναν ηθοποιό από κοντά όπως τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και να μαθαίνεις ότι είναι ένας γλυκύτατος, ευγενικός και καλοσυνάτος άνθρωπος. For real.

4.
Μην πλησιάζεις σε απόσταση ενός μέτρου γκόμενα που χορεύει ξέφρενα με τύπο που προφανώς ήθελε να την ρίξει (πως αλλιώς να εξηγήσω αυτό το χοροπήδημα) στις 5 το πρωί. Τα δυο κουτουλίδια που έφαγα, το δεύτερο με έριξε ζαλισμένη στο πάτωμα, το μαρτυρούν.

Η τελευταία αλήθεια δεν έγινε εχτές. Αλλά πρέπει να την μοιραστώ.

5 λοιπόν.
Υπάρχουν ακόμα άντρες που φωνάζουν μέσα από αυτοκίνητο σε διερχόμενη κοπέλα (εμού) ΤΣΟΝΤΑΑΑΑ
Μετά από αυτό ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα.

p.s. αγαπώ τους φίλους μου.και το σημερινό playlist είναι όλο το άλμπουμ Blonde Redhead-Penny Sparkle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου