Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Η Α. γνώρισε τον Β. Ερωτεύτηκαν,αγαπήθηκαν, ο έρωτας τελείωσε για τον Β. μετά από ενάμιση χρόνο, η Α. έμεινε μόνη.
Η Γ. ερωτεύτηκε το φίλο της τον Δ. Ο Δ. ήταν ερωτευμένος με την Ε. Ο Δ. ένα βράδυ φίλησε την Γ. Την επόμενη το μετάνιωσε. Η Γ. έμεινε μόνη.
Η Ζ. γνώρισε τον Η. Στην αρχή ήθελε απλώς να περάσει καλά. Μετά είπε να το προσπαθήσει. Ο Η. είχε φόβο στις δεσμεύσεις. Έμπαινε και έβγαινε στη ζωή της για ενάμιση χρόνο. Έλεγε ότι την αγαπούσε. Η Ζ. κατάλαβε ότι δεν θα τον άλλαζε ποτέ και έφυγε. Η Ζ. έμεινε μόνη.
Η Θ. γνώρισε τον Ι. Ήταν ακόμα κολλημένη με τον Κ. Τα έκανε σκατά. Το μετάνιωσε. Ο Ι. εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε μετά από μήνες. Για λίγο. Ξαναεξαφανίστηκε. Η Θ. τα ξαναβρήκε με τον Κ. Ο Ι. ξαναεμφανίστηκε. Η Θ. ήταν αλλού. Πέρασαν μήνες. Ο Ι. ξαναπλησίασε. Η Θ. άρχισε να νιώθει πράγματα. Του το είπε. Ο Ι. εξαφανίστηκε. Η Θ. ξέρει ότι ο Ι. δεν θα είναι ποτέ μαζί της. Παρόλα αυτά βρίσκονται πού και πού. Η Θ. έμεινε μόνη.
Η Λ. γνώρισε τον Μ. Είχε πρόσφατα βγει από μία μπερδεμένη ιστορία. Φοβόταν. Άφησε όμως τον εαυτό της να ερωτευτεί. Ο Μ. είχε χωρίσει πρόσφατα με την Ν.  Αποφάσισε ότι τελικά δεν ήθελε να κάνει σχέση. Η Λ. έμεινε μόνη.


Τέλος.

1 σχόλιο:

  1. γεμάτο αλήθειες.. είμαστε άραγε πλεονέκτες και αχάριστοι ή αθεράπευτα ρομαντικοί και γεμάτοι ελπίδα; τρέχα γύρευε.. πάντως στο τέλος σίγουρα είμαστε μόνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή