Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα κανονικά κορίτσια



Τα κανονικά κορίτσια παίζουν με κούκλες. 

Τους αλλάζουν φορέματα και χτενίσματα, τις βάζουν σε κουκλόσπιτα να κάνουν τις μαμάδες, να μαγειρεύουν γεμιστά στον Τζον Τζον. Βάζουν τα τακούνια της μαμάς, κόκκινο κραγιόν ατσούμπαλα στα χείλη, κρεμάνε όσα χρυσαφικά μπορούν στο λαιμό και γίνονται τα ίδια κούκλες σε κουκλόσπιτα, να κάνουν τις μαμάδες, να μαγειρεύουν γεμιστά στον Τζον Τζον.

Τα κανονικά κορίτσια δεν παίζουν ποδόσφαιρο.

Δεν κλωτσάνε, δεν βρίζουν, δεν πρέπει να λερώσουν το άσπρο φόρεμα και να χαλάσουν την πλεξίδα που τους έφτιαξε η μαμά.

Τα κανονικά κορίτσια δεν μαθαίνουν πόλεμο.

Δεν παίζουν με πλαστικά πιστόλια, με πλέιμομπιλ ινδιάνους σε κάστρα, με μπάλες από λάσπες. Μαθαίνουν να μαγειρεύουν, να σφουγγαρίζουν τις γωνίες, και να σιδερώνουν το παντελόνι με τσάκιση. Να τρώνε με πιρούνι και μαχαίρι και να μην κλάνουν ή ρεύονται γιατί δεν είναι αστείο, είναι ντροπή.

Τα κανονικά κορίτσια δεν φλερτάρουν. 

Δεν αυνανίζονται, δεν φαντασιώνονται σεξ με δύο αγόρια ή σεξ με την κοπέλα που βγάζει το σκύλο βόλτα κάθε απόγευμα στις 5. Δεν κάνουν σεξ με δύο αγόρια ή σεξ με την κοπέλα που βγάζει το σκύλο βόλτα κάθε απόγευμα στις 5. Περιμένουν υπομονετικά τον πρίγκιπα να τις βγάλει ραντεβού. Μετά περιμένουν υπομονετικά ο πρίγκιπας να τις ζητήσει σε γάμο ή έστω να μείνουν μαζί, γιατί τα κανονικά κορίτσια δεν πέφτουν στα γόνατα κρατώντας δαχτυλίδια.

Τα κανονικά κορίτσια δεν ονειρεύονται καριέρες.

Η δουλειά είναι μόνο μέχρι να έρθουν τα παιδιά. Μετά δουλειά είναι τα παιδιά, τα γεμιστά στον Τζον Τζον και η τσάκιση στο παντελόνι. Άντε και ένα τετράωρο την ημέρα γραμματέας στη ναυτιλιακή για να βοηθάς στα οικονομικά αλλά να έχεις χρόνο και για τα Παιδιά, τα γεμιστά του Τζον Τζον και τη Τσάκιση στο παντελόνι.

Τα κανονικά κορίτσια δεν ζητάνε διαζύγιο.

Κρατάνε την οικογένεια ενωμένη. Κι ας μην αγαπάνε τον Τζον Τζον, κι ας μην θέλανε γάμο και παιδιά, να μαγειρεύουν γεμιστά, να σφουγγαρίζουν τις γωνίες, να σιδερώνουν με τσάκιση. Κι ας ονειρεύονταν καριέρες, σεξ με δύο άντρες και την κοπέλα που βγάζει το σκύλο βόλτα κάθε απόγευμα στις 5, πλαστικά πιστόλια και πλέιμομπιλ ινδιάνους σε κάστρα.

Γιατί τα κανονικά κορίτσια δεν ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου